• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Шановні випускники-бакалаври!

Кафедра вітає Вас! Ви – наші випускники, талановиті та амбіційні, цілеспрямовані та креативні… Незважаючи на світові виклики, нові умови навчання, ви впевнено крокували до своєї мрії і досягли її.

75 робіт – це підсумок чотирьох років навчання, це досвід та реалізація ваших задумів та ідей, це завершальний етап першого рівня вищої освіти.

Диплом бакалавра – це перший крок до вищої освіти, перша спроба своїх сил! Швидко пролетіли чотири роки студентського життя, багато було  цікавого і корисного, але були й розчарування та перешкоди,  а надалі вас чекає пора звершень, пора самостійності та відповідальності при прийнятті важливих рішень. Впевнені, що знання, які ви набули на кафедрі МСТ, принесуть вам успіхи й сприятимуть кар’єрному зростанню й матеріальному благополуччю на нашій рідній землі!

Бажаємо вам оптимізму, творчої наснаги, миру, добра і віри у власні сили, впевненості і рішучості, успішного складання вступних випробувань в магістратуру! Бажаємо вам не зупинятися на досягнутих перемогах і обов’язково здобути другий рівень вищої освіти на освітніх програмах магістратури спеціальності 186 Видавництво та полігарфія, результатом якого стануть нові професійні здобутки та успішна кар’єра.

Колектив викладачів кафедри МСТ!

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>