• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Про захист магістерських кваліфікаційних робіт

З 15 по 23 грудня 2023 року на кафедрі медіасистем та технологій проходили захисти магістерських кваліфікаційних робіт. Не зважаючі на складні умови, в яких живуть і працюють наші студенти та викладачі, захисти відбувались у дистанційному режимі.

Голова комісії Дмитро Костарєв та члени Екзаменаційних комісій відзначають високий рівень виконання магістерських робіт та підготовки усіх здобувачів освіти, не зважаючи на дуже скрутні та складні обставини життя.

Здобувачами вищої освіти були представлені результати їх дослідницької роботи за півтора роки навчання у магістратурі. Під час доповідей магістранти висвітлили актуальні проблеми проектування мобільних додатків, web-технологій, друкованих видань, видань із віртуальною реальністю,  проаналізували існуючі підходи до їх вирішення, запропонували багато цікавих науково-практичних рішень та розкрили ряд питань, які стануть актуальними у найближчому майбутньому.

Здобувачі показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні наукові підходи і на високому рівні представили результати самостійно отриманих результатів.

 

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>