• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Вітаємо випускників кафедри МСТ бакалаврів спеціальності «Видавництво та поліграфія» 2021 року!

З 9.06 по 25.06 на кафедрі МСТ відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності «Видавництво та поліграфія».

Всього захищено 50 робіт, з них на «відмінно» 21 робота (42%), на «добре» 18 робіт (36%) і на «задовільно» 11 робіт (22%). Рішенням ЕК дані рекомендації видати диплом з відзнакою бакалаврам гр. ВПВПС-17-2 Луніній Катерині Олександрівні та Пономаренко Анні Сергіївні.

Теми бакалаврських кваліфікаційних робіт включають проектування друкованих та електронних видань, розробку фірмового стилю (айдентики) підприємств або продукції, дослідження можливостей удосконалення існуючих поліграфічних технологій, проектування та розробку WEB-систем тощо.

Під час виконання бакалаврських робіт використовувались сучасні технічні й програмні засоби обробки текстової, графічної, аудіо та відео інформації; сучасні вимірювальні прилади, програмні засоби для виконання обчислювальних експериментів та моделювання.

Більшість бакалаврських кваліфікаційних робіт містять реальні практичні розробки WEB-сайтів, друкованих та електронних видань, методів та алгоритмів обробки зображень; рекомендації щодо удосконалення додрукарських технологій та організації технологічних процесів, що підтверджується довідками від підприємств.

Тематика бакалаврських кваліфікаційних робіт відповідає науковим напрямкам кафедри МСТ, освітньо-кваліфікаційній характеристиці спеціальності «Видавництво та поліграфія» і завданням на кожну конкретну роботу.

Кафедра вітає випускників 2021 року з отриманням дипломів бакалавра за спеціальністю «Видавництво та поліграфія» і бажає подальших успіхів у праці і продовженні навчання у видавничо-поліграфічній галузі.

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>