• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ!

Усі викладачі кафедри Медіасистем та технологій бажають нашим магістрам творчих досягнень, нових перемог та постійного професійного розвитку! Наполегливо йти до реалізації своїх мрій та досягати поставлених цілей!

Півтора роки навчання у магістратурі завершились дуже швидко: 3 семестри навчання, педагогічна та професійна практики, підготовка та захист магістерської кваліфікаційної роботи і… вручення дипломів. Згодом настав щасливий час отримання дипломів. На жаль, із-за карантинних умов не було урочистих заходів та зборів в університеті. Але ці обставини не зіпсували прекрасного настрою випускників, теперішніх магістрів. Мантія магістрів привертала увагу всіх, хто бачив щасливі обличчя випускників спеціальності 186 Видавництво та поліграфія.

Привітала випускників-магістрів заступник декана факультету КН Дейнеко Жанна Валентинівна. Вона привітала усіх студентів, які пройшли цей нелегкий, але дуже цікавий та насичений шлях навчання в університеті, здобули ступінь магістра. Побажала їм успіхів, натхнення і сил у майбутній професійній діяльності, вона також висловила надію, що всі амбітні, грандіозні плани будуть реалізовані.

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>