• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Ніч науки

21 вересня в шостий раз наш університет долучився до регіонального освітнього свята “Ніч науки” та відкрив свої двері для сотень майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Кафедра медіасистем та технологій прийняла участь у роботі двох локацій: cстуденти 2 та 4 курсів спеціальності “Видавництво та поліграфія” підготували майстер-клас з анімації фотографії “Жива фотографія” та разом із співробітниками НДІ лазерних технологій взяли участь у майстер-класі “Друкувати-це цікаво!”.

Школяри із 45 шкіл відвідали наш університет, багато з них відкрили для себе багатогранний світ науки та ознайомились з розробками та проектами кафедр та лабораторій, взяли участь в наукових експериментах, дискусіях та майстер-класах. Головна мета цього заходу-демонстрація останніх наукових досягнень, нових технологій і найцікавіших розробок студентів, а також ознайомлення гостей з перспективами навчання в одному з найкращих IT-університетів країни.

До пізнього вечора було організовано безкоштовний трансфер між університетами, приїздили школярі зі своїми викладачами та батьками, в фойє університету лунала музика та запрошення на різні локації. На кафедрі студенти розповідали про чарівний світ фотографії, робили разом із гостями цікаві фото, а потом вручали кожному сертифікат учасника із зробленою ними фотографією. Усім відвідувачам-і старшокласникам, і молодшим школярам “Ніч науки”відкрила свої маленькі таємниці!.

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>