• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Вітаємо наших студентів – переможців Міжнародної художньої виставки «СВІТ ОЧИМА МОЛОДИХ»!

На початку лютого 2019 року у рамках співпраці з Університетом економіки (Wyższa Szkoła Gospodarki) міста Бидгощ (Польща), спільно з КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест», наша кафедра та студенти спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» взяли участь у Міжнародній художній виставці «СВІТ ОЧИМА МОЛОДИХ».

Мета виставки – привернути увагу до творчості молоді, показати різноманіття можливостей для самореалізації, професійного і творчого розвитку, допомогти молодим людям знайти свій голос, а головне – впевненість у власному таланті і можливості успіху.

На конкурсі наші студенти представляли свої творчі роботи, виконані в різних жанрах і техніках. Для наших студентів були традиційні номінації: «Фотографія», «Живопис», «Комп'ютерна графіка та дизайн». На першому етапі роботи було відібрано на виставку до Кременчука, а потім, за особистого сприяння нашого партнера Олексія Докучаєва, директора центру міжнародних зв’язків «Кременчук Інвест» роботи були спрямовані до Польщі, в Бидгощ для участі у другому турі виставки "Світ очима молодих".

11 квітня на засіданні кафедри почесні сертифікати з Польщі було вручено учасникам цієї виставки. Сертифікати студентам першого та другого курсів: Мотрук Софії, Шарун Дар’ї, Гончаровій Марії (студенти групи ВПВПС-18-1), Пономаренко Ганні, Луніній Катерині (студенти групи ВПВПС-17-2) вручив завідувач кафедри МСТ – Володимир Пилипович Ткаченко.

Захід проводився за підтримки Почесного консула України в Польщі – пана Кшіштофа Сікори.

Роботи наших студентів сподобались польським відвідувачам. Як запевнили організатори цього заходу: «Всі роботи ваших студенів – чудові, прекрасно оформлені, подані зі смаком та визвали позитивні емоції!»

Хочеться побажати подальшого процвітання цьому конкурсу, цій виставці. А нашим студентам у подальшому – активної участі та натхнення!

  

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>