• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

МАГІСТРИ 2019 РОКУ ВИПУСКУ УСПІШНО ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ

На кафедрі МСТ з 15 по 25 січня пройшли захисти атестаційних робіт магістрів. У цьому році спектр розглянутих тем був досить широким. 

Кілька робіт присвячено питанням оцінки якості та побудові систем управління якістю у поліграфічній галузі: «Проблеми управління якістю у репроцентрі» (ст. Римаренко Є. Ю.), «Моделювання властивостей матеріалів і технологічних операцій у поліграфії» (ст. Рязанцева А. О.), «Дослідження та розробка методів підвищення якостi формних процесів на підприємстві ТОВ «Бурунін і К» (ст. Цигічко В. С.).
Організація та модернізація виробництва, автоматизація технологічних процесів – ще один напрямок таких досліджень: «Дослідження можливостей планування процесу поліграфічного виробництва за допомогою програмних засобів» (ст. Марушевська А. О.), «Дослідження оперативно-календарного планування на поліграфічному підприємстві ПП «Юнісофт» (ст. Бойко А. О.), «Аналіз можливостей переходу формного виробництва до цифрових технологій у видавничо-комерційній фірмі «Гриф» (ст. Ярмак М. О.).
Кілька робіт розглядають аспекти, пов’язані з дизайном поліграфічної продукції та мультимедійних видань, з обробкою зображень, з положеннями теорії кольору: «Прийняття рішень з вибору стиля оформлення пакувальної продукції» (ст. Чорней О. С.), «Дослідження алгоритмів оптимізації SVG-зображень для Web» (ст. Положай А. Р.), «Дослідження впливу умов студійної фотозйомки на якість зображення» (ст. Дараселія Р. Е.), «Дослідження впливу функціональних можливостей та дизайну Інтернет-магазинів на їх відвідуваність» (ст. Ткаченко А. О.), «Розробка методу тестових зразків для навчання дальтоніків кольоросприйняттю» (ст. Мамутова Т. С.).
Зазвичай, велика кількість магістрантів займається вивченням сучасних технологій розробки та проектування електронних та мультимедійних видань. До цього переліку можна віднести ст. Антіпенко К. Д. з роботою «Дослідження можливостей CSS3 для створення анімації в онлайн-виданнях», ст. Бережну С. О. - «Методи просування товарів компанії "Korob" у соціальній мережі Instagram», ст. Назарова М.Ю. - «Дослідження нових можливостей CSS для адаптивного дизайну», ст. Краєвську Н.О. - «Дослідження можливостей підготовки фахівців-поліграфістів за допомогою програм-тренажерів», ст. Кіпень Н.Ю. - «Дослідження технологій розробки хмарних сервісів навчального характеру».
Кафедра МСТ щиро вітає випускників-магістрів 2019 року із завершенням значного етапу в житті, та бажає подальших успіхів в професійній діяльності.

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>