• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

День відкритих дверей. 4 березня 2018

Відвідати День відкритих дверей ХНУРЕ – це найкращий спосіб дізнатися більше про навчання в Національному університеті радіоелектроніки. 4 березня – день незвичайний, в цей день  ХНУРЕ гостинно відчинив двері усім бажаючим. Незважаючи на негоду, снігові замети, екстрену ситуацію з опаленням, оголошені напередодні вимушені канікули, прийшло багато зацікавлених відвідувачів. На двох поверхах головного корпусу розташувалася виставка студентських робіт, на екранах телевізорів демонструвалися цікаві ролики про спеціальності і спеціалізації, по коридорах їздили керовані машинки, роботи, літали квадрокоптери... І до всього цього можна було доторкнутися і навіть покерувати... Всі, хто прийшов на День відкритих дверей занурилися, в атмосферу творчості, захоплюючих інформаційних технологій, відкриваючи для себе новий, ще незвіданий світ. Світ, в якому кожен обирає спеціальність до душі, може доторкнутися до майбутньої професії!

Привітав майбутніх абітурієнтів голова приймальної комісії, ректор ХНУРЕ, професор Валерій Семенець, який розповів гостям про основні переваги навчання в університеті радіоелектроніки і побажав відповідального ставлення до вибору майбутньої професії.

В актовому залі перед абітурієнтами виступив заступник голови приймальної комісії, професор Андрій Єрохін, який докладно розповів про факультети університету та особливості вступної компанії 2018 року. Після майстер-класу від приймальної комісії всі абітурієнти розійшлися по кафедрах та факультетах. На нашій кафедрі Медіасистем та технологій в неформальній обстановці відбулася плідна бесіда з завідувачем та викладачами кафедри. Потім були проведені тематичні майстер-класи з векторної графіки і орігамі.

У невимушеній обстановці майбутні абітурієнти спілкувалися зі студентами, задавали їм питання про навчання і студентське життя, а наші студенти розповідали про навчання та дозвілля. Час минув цікаво! Багато з тих, хто прийшов уже зробили свій вибір і, прощаючись, впевнено говорили, що повернуться на кафедру знову вже студентами спеціальності «Видавництво та поліграфія».

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>