• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

День відкритих дверей у ХНУРЕ

Вибір навчального закладу для абітурієнта – справа не з простих. 

Саме для того, щоб трохи її полегшити, виші регулярно проводять Дні відкритих дверей, в ході яких майбутні студенти спілкуються з деканами й молоддю, яка вже навчається. Одним словом, подібні заходи є чудовою можливістю стати ближчим до місця, де будеш отримувати омріяну професію, та побачити його, як-то кажуть, зсередини.

Отже, 17 лютого пройшов День відкритих дверей у Харківському національному університеті рдіоелектроніки, під час якого абітурієнтів та їх батьків ознайомили з можливостями отримання сучасної освіти в ХНУРЕ, факультети та кафедри презентували освітні програми та ознайомили з цьогорічними правилами вступу. Вітаючи майбутніх студентів, ректор університету радіоелектроніки, професор Валерій Семенець розповів гостям про основні переваги навчання в університеті радіоелектроніки та побажав відповідального ставлення до вибору майбутньої професії.

По завершенні офіційної частини відбулася зустріч зацікавлених осіб із викладачами та студентами кафедри медіасистем та технологій, під час якої було надано вже більш детальну інформацію стосовно особливостей навчання та вступу на спеціальність 186 Видавництво та поліграфія. Протягом заходу гості мали змогу особисто поспілкуватись з викладачами кафедри та студентами, а також побачити проекти та розробки, електронні та друковані видання, відеоролики та анімації, web-системи, що розробляються на кафедрі МСТ.

Отже, кафедра Медіасистем та технолоігй чекає саме на вас, творчі особистості! Отримайте якісне навчання та насичене студентське життя!

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>