• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Відбулося урочисте вручення дипломів студентам-магістрам

13.02.2019 р. на факультеті комп’ютерних наук відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам.

Дипломи з відзнакою отримали 4 випускниці кафедри медіасистем та технологій: Краєвська Наталія, Кузнецова Вікторія, Римаренко Євгенія та Рязанцева Анна.

Урочистості відкрив ректор університету, професор Валерій Семенець. Він привітав випускників-магістрів, побажав їм творчого натхнення, успіхів у майбутній професійній діяльності. Привітав випускників-магістрів 2019 року декан факультету КН Андрій Єрохін та висловив подяку за відмінне навчання та здобутки у освітній та науковій діяльності.

Викладачі факультету також привітали магістрів з успішним захистом атестаційних робіт та завершенням навчання в магістратурі. Побажали міцного здоров’я, сил та натхнення на реалізацію усіх задумів та мрій.

Щасливої дороги Вам, випускники! Успіхів на Вашій життєвій ниві, хай Вам щастить!

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>