• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

У нашому університеті пройшов традиційний День відкритих дверей

23 грудня у нашому університеті пройшов традиційний День відкритих дверей, на якому майбутні абітурієнти разом із батьками мали змогу дізнатись про ХНУРЕ, його факультети та спеціальності, особливості вступної компанії 2019, а також особисто поспілкуватись з деканами, викладачами та студентами університету радіоелектроніки. 

Привітав усіх гостей голова приймальної комісії, ректор університету радіоелектроніки, професор Валерій Семенець, який розповів гостям про основні переваги навчання в ХНУРЕ та побажав відповідального ставлення до вибору майбутньої професії. Ректора змінив на трибуні заступник голови приймальної комісії Андрій Єрохін, який більш детально розповів про факультети та спеціальності, а також особливості вступу до ХНУРЕ у 2019 році.
Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася на факультетах та кафедрах університету. Наші студенти дуже активно запрошували майбутніх абітурієнтів на нашу кафедру Медіасистем та технологій, де було розгорнуто виставку студентських робіт та підготовлені цікаві майстер-класи.
Розпочав знайомство зі спеціальністю «186 Видавництво та поліграфія» завідувач кафедри МСТ, професор Володимир Ткаченко, який розповів про основні напрями підготовки, існуючі освітні програми та продукти діяльності майбутніх спеціалістів спеціальності «186 Видавництво та поліграфія». Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами, отримати відповіді на запитання щодо особливостей підготовки за освітньою програмою «Видавничо-поліграфічна справа», організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування тощо, а вслід за тим – прийняти участь у майстер-класах та оглянути експозиції студентських робіт.
Сподіваємось, що позитивна атмосфера нашої кафедри приємно вразила кожного абітурієнта, а яскраві емоції від Дня відкритих дверей надовго запам’ятаються гостям цього заходу. Отже, шановні абітурієнти, подумайте, чого ви хочете досягти, рухайтеся вперед, вчіться, атакуйте життя, не зупиняйтесь на досягнутому. Від вдалого старту залежить ваша успішна кар’єра. Не думайте, що хтось зробить все за вас. Життя – це боротьба і у цьому його сенс! Чекаємо на Вас, до нових зустрічей на кафедрі Медіасистем та технологій!

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>