• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

Захист атестаційних робіт випускників 2018

З 7 по 22 червня 2018 року на кафедрі медіасистем і технологій проводяться захисти атестаційних робіт випускників-бакалаврів.

До захисту представлено 34 атестаційні роботи бакалаврів денної форми та 11 робіт бакалаврів заочної форми навчання за напрямом 6.051501 «Видавничо-поліграфічна справа».

Тематика атестаційних робіт охоплює розробку друкованих книжкових видань для дітей, електронних мультимедійних навчальних видань для середньої школи, ряд проектів з розробки сайтів різної спрямованості, кілька робіт, пов'язаних з розробкою комп'ютерних ігор, розробкою фірмового стилю. В окрему групу можна виділити проекти, що рекламують Сколівський район Львівської області, які брали участь у Міжнародній конференції «Сколе туристичний».

Найбільший інтерес екзаменаційної комісії викликали роботи наступних студентів:

Демська А.І. «Автоматизація проектування оригінал-макету друкованого видання «Геоінформаційні системи». Вступний курс»

Дмитренко А.В. «Розробка електронного видання з леттерінгу та каліграфії»

Замятіна Ю.С. «Розробка фірмового стилю для косметологічного центру «Lista»»

Члени атестаційної комісії відзначили високий професійний рівень підготовки студентів, а також практичну значимість і актуальність всіх представлених до захисту робіт.

Вітаємо студентів з успішним захистом і бажаємо професійних і особистих успіхів!

 

Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>