• 61166, м. Харків, пр. Науки, 14, корпус «І»
  • (057) 702-13-78
  • (057) 702-18-91
  • d_mst@nure.ua

Новини

День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження

Шановні колеги! Викладачі, співробітники та студенти
кафедри медіасистем та технологій!

 

         Стало традиційним наприкінці весни, а в цьому році – це 26 травня, святкувати День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

Кафедра медіасистем та технологій факультету комп’ютерних наук впродовж останніх двадцяти років веде підготовку кваліфікованих фахівців зі спеціальності «Видавництво та поліграфія».

Видавнича справа, друковане слово стали одними з визначальних факторів формування національної свідомості українців. В усі часи ваша праця є запорукою розвитку освіти, науки, культури, економіки, всіх сфер суспільного життя країни. Ви виконуєте благородну і почесну місію популяризації української книги, збереження духовності та відродження культурних традицій нашого народу. Наукове знання, яке ви даєте студентам, майбутнім спеціалістам в галузі видавничо-поліграфічної справи,технологій виготовлення електронних мультимедійних видань формує світогляд суспільства, слово митця – творить духовне середовище для майбутніх поколінь.

Ваша повсякденна праця сприяє відродженню духовності, культурних традицій.

         Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження!

Нехай не згасають творча енергія, натхнення та бадьорість духу. Міцного здоров’я, щастя та добробуту вам і вашим родинам, творчого натхнення та звичайного людського щастя!

 

Прийміть мої сердечні вітання з професійним святом!

Декан факультету комп’ютерних наук

 Єрохін Андрій Леонідович


Студентам

Для студентів постійно проводяться різні заходи, які націлені на те, щоб розвивати студентів всебічно. Серед них турніри "Що? Де? Коли?", Проведення виставок, організація творчих ... Детальніше >>

Абітурієнтам

Шановні абітурієнти! Ми раді вітати Вас на сайті кафедри медіасистем і технологій Харківського національного університету радіоелектроніки! Вибір майбутньої професії і навчального закладу, де Ви зможете ... Детальніше >>

Партнери

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича,
Національний університет "Львівська політехніка",
Українська академія друкарства,
Національний технічний університет ... Детальніше >>